diverse lenzen (en body's) Olympus

Camera's, lenzen, fotografie benodigdheden voor en door cursisten !
Forum regels
Fotografie benodigdheden voor en door cursisten !

In deze rubriek kun je alles wat met fotografie te maken heeft te koop aanbieden. Dit is voor iedereen zichtbaar die specifiek op zoek is naar het door jou aangeboden product. Dus ook voor niet-cursisten. Voordeel is dat het aangebodene vaak al tijdens cursussen is besproken zodat er veelal informatie over beschikbaar is. Alle aanbieders zijn (soms zijdelings) bij de cursussen betrokken en op basis hiervan geregistreerd.

FotoMeijer is vanzelfsprekend niet verantwoordelijk voor de (staat van de) producten die hier worden aangeboden en evenmin voor de afwikkeling van de koop/verkoop. Het is ook vanzelfsprekend niet toegestaan gestolen goederen aan te bieden of vanuit een handelsoogmerk grote hoeveelheden waar aan te bieden.

'Te Koop' is een onderdeel op ons forum waarmee wij cursisten de mogelijkheid willen bieden met elkaar in contact te komen over het (ver)kopen van camera's, objectieven en andere aanverwante artikelen. De rol van FotoMeijer blijft daarbij beperkt tot het modereren van de topics, volgens de hier vermelde spelregels. We bemiddelen niet tussen kopers en verkopers. FotoMeijer kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de aangeboden goederen en de onderlinge afhandeling tussen kopers en verkopers.

diverse lenzen (en body's) Olympus

Berichtdoor FotoMeijer » ma 16 jul 2012, 22:20

Betreft een overgebleven partij camera's en lenzen van Olympus. Waaronder een 400mm / f5,6 van Sigma. Erg mooie lens met goede obtiek. Voor meer info en specs, graag even mailen.
sigma 400.jpg
sigma 400.jpg (41.76 KiB) 5915 keer bekeken
FotoMeijer
Beheerder
 
Berichten: 35
Geregistreerd op: ma 02 nov 2009, 14:55

Keer terug naar te koop !