Cursussen

Cursussen fotografie bestaan er in vele vormen. Diverse manieren worden toegepast om het fotograferen naar een hoger niveau te tillen. Soms wordt hier door bedrijven met grote groepen gewerkt en zijn er veel lessen te volgen. Op zich is dat heel begrijpelijk en mogelijk leerzaam en leuk.  Toch denken wij dat het effectiever kan, en goedkoper !

De cursussen fotografie van Fotomeijer zijn gericht op de inhoud van het fotograferen zelf. Daarmee bedoelen we dat een goede cursus elementen en opdrachten moet hebben die aanspreken en van begin tot eind leerzaam moet zijn. Tevens houden we daarbij kleinere groepen aan. 50% bestaat uit het behandelen van de technische aspecten van het (digitale) fotograferen en de camera, en 50 % over de foto’s, opdrachten en compositie. In elke les bespreken we behalve de opdrachten ook selectie-foto’s van deelnemers met als doel het (laten) beoordelen van eigen werk; in onze ogen, en die van ex-cursisten de beste leermethode.

We maken gebruik van onze eigen zelfgeschreven en ontworpen cursusboeken, ons eigen forum en onze eigen in de loop der tijd doorontwikkelde lesopbouw. De cursussen zijn ook in het engels beschikbaar, evenals het lesmateriaal.

Lees meer over:

Wie zijn wij?
De basiscursus
De vervolgcursus
De workshops
Inschrijven voor cursus/workshop

Nieuwsbrief

 

 


home

cursussen

workshops

actueel

portfolio

photogallery

forum

inschrijven

contact